Zilveren Kruis Bruggenloop 2012 Rotterdam

Op zondag 9 december 2012 vierde de Zilveren Kruis Bruggenloop Rotterdam zijn 25-jarige jubileum. Deze unieke loopbelevenis van 15 kilometer was met 7000 lopers in een vroeg stadium al uitverkocht.

Het parcours van de Zilveren Kruis Bruggenloop Rotterdam ging over vijf bruggen in Rotterdam, waaronder de bekende Erasmusbrug en de Van Brienenoordbrug.

Het Goede Doel van de 25e Zilveren Kruis Bruggenloop was Make-A-Wish®. Met de Kerstsfeer rondom het evenement is het een mooie gedachte om de liefste wens van een kind met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan.

Over Make-A-Wish®
Make-A-Wish® vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Bekijk alle uitslagen van de Bruggenloop 2012


Chat openen