Zaterdag 11 februari live muziek in Café de Fabel Lombardijen

Willem Bodhi en Hans Haak tijdens de presentatie van hun cd "Blaak" Geheel rechts Ernst-Jan Walraven-Borst, dagelijks bestuurder deelgemeente IJsselmonde

Café de Fabel organiseert i.s.m. drumschool Hans Haak weer een heerlijke avond vol live muziek met zanger Willem Bodhi, van de band “Blaak”. Hans Haak zal een paar nummers als gastdrummer meespelen.

De band begint om 21.00 uur. Toegang is gratis, dus kom op tijd want vol is vol!

Waar?
Café De Fabel
Zenostraat 210-212 (kaart)

Willem Bodhi is van de zomer van 1969. Geboren in Harderwijk, opgegroeid in Gelderland, volwassen geworden in de Randstad. Woonachtig te Den Haag. Hij heeft met de formatie Bodhi nog de hitparades gehaald met het nummer Seasong, en daarna een album gemaakt met Barry Hay van de Golden Earring. Het album kwam door conflicten nooit uit. Daarna ging de eigenzinnige zanger verder als soloartiest, en werkte samen met verschillende sessiemuzikanten. Hij treedt momenteel voornamelijk solo op, met een akoestische gitaar. Optredens van Bodhi kenmerken zich door de intensiteit waarmee hij speelt. “Het is de bedoeling dat de mensen even alles vergeten, genieten van de muziek, en daarna weer naar huis gaan.”

Chat openen