Zangavond IJsselmonde Zingt met Inspire2liveChoir

Houd u van zingen dan is dit zeker iets voor u. Na een vakantie van een flink aantal maanden, waarin we hebben mogen genieten van prachtig weer, maken wij nu alvast de datum van de eerste IJSSELMONDE ZINGT bekend.

Deze avond staat gepland op zaterdag 6 oktober en het beloofd weer een prachtige avond te worden. Onze dirigent Peter Overduin stelt dan zijn nieuwe “Inspire2liveChoir” uit Alblasserdam aan ons voor.

Dit koor is op 7 april 2011 opgericht en telt inmiddels 146 leden. Één van de doelstellingen van dit koor is om al zingende bekendheid te geven aan de strijd tegen kanker. Met de opbrengst van hun optredens steunen zij dit werk financieel.

Verder werkt deze avond André de Jager mee, hij zit aan het orgel en begeleidt het koor en de samenzang. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe koor, en vindt u het fijn om met elkaar geestelijke liederen te zingen, dan zou ik zeggen kom zaterdag 6 oktober naar de Pelgrimskerk, Reyerdijk 51, Rotterdam IJsselmonde. De kerk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis, maar om de kosten van deze avond te dekken wordt er bij de uitgang gecollecteerd. Wij hopen u zaterdag 6 oktober te mogen begroeten.

Zie ook de website www.inspire2livemusic.nl


Chat openen