Vandaag wordt opnieuw gezocht naar Petra Stork

Sinds donderdag 6 december zoekt de politie naar de 57-jarige Petra Stork. Petra is ziek en heeft medicatie nodig. De politie en de familie maken zich ernstig zorgen.

Signalement
Petra heeft een slank postuur en een verzorgd voorkomen. Ze droeg op de dag van haar verdwijning een blonde pruik onder haar muts, een donker bruine imitatie bontjas, donkere bruine stoere winterlaarzen, een wollen sjawl en handschoenen.

Petra is ernstig ziek en gebruikt medicatie. Ondanks dit gegeven is zij positief ingesteld en ziet zij erg uit naar de komst van haar eerste kleinkind in het begin van het nieuwe jaar.

Laatste beelden
Petra is vrijdagochtend vanaf haar woning aan de Borgesiusstraat lopend vertrokken in het gezelschap van haar hondje, een blonde Lhasa Apso. Zij is voor het laatst op 6 december, om 10.27 u gesignaleerd door een bewakingscamera aan de Kanaalweg tegenover de ingang stadscamping Rotterdam.

Zoektocht
De politie heeft donderdag direct na de melding Petra’s signalement verspreid aan alle eenheden, maar ook aan bestuurders van het openbaar vervoer en taxichauffeurs. Eenheden hebben in de omgeving naar haar gezocht en zijn mogelijke verblijfplaatsen af gegaan. Ook is de hulp van het publiek ingeroepen met behulp van Burgernet en Twitter. Zaterdag heeft een schip van de Zeehavenpolitie met behulp van een sonar het nabij gelegen water gescand. Omdat hieruit bleek dat zich daar mogelijk een stoffelijk overschot bevond, hebben duikspecialisten van de politie zondag het water doorzocht. Hierbij is geen lichaam aangetroffen. De politie vervolgt de zoektocht naar Petra.

Informatie?
Heeft u Petra gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn, vragen wij u contact op te nemen de recherche van district Noord via 0900-8844.


Chat openen