Werkplein Herenwaard geopend

Werkplein Herenwaard IJsselmonde. Foto: IJsselmondeNieuws.nl

Werkplein Herenwaard heeft haar deuren geopend. De gemeente Rotterdam en UWV bieden hier gezamenlijk hun diensten aan werkzoekenden aan.

Het doel is om meer werkzoekenden naar werk te begeleiden. De Werkpleinen aan de Dwarsdijk en Dynamostraat sluiten. Wie kan werken, moet werken. Als het mensen niet lukt om zelf werk te vinden, kan het Werkplein daarbij ondersteuning bieden. Wie geen werk heeft en niet genoeg geld om van te leven, krijgt tijdelijk een uitkering. De dienstverlening op het Werkplein bestaat voornamelijk uit workshops en trainingen, netwerk bijeenkomsten en speeddates met uitzendbureaus.

De opening van Werkplein Herenwaard is de eerste stap naar twee Werkpleinen in Rotterdam. Werkplein Herenwaard is het Werkplein op de zuidoever. Rotterdammers uit Feijenoord, IJsselmonde, Charlois, Hoogvliet, Pernis en Rozenburg kunnen hier terecht voor vragen over werk of uitkering.

Werkplein Herenwaard is gevestigd aan de Herenwaard 21 en geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Chat openen