Weer roofoverval in IJsselmonde

Een paar uur na de roofoverval op de Hannekemaaierweg in Oud-IJsselmonde, heeft een paar honder meter verderop wéér een (poging tot) roofoverval voorgedaan. Ditmaal bij een autohandelaar aan de Benedenrijweg.

Twee mannen probeerde omstreeks 15.30 uur het autobedrijf te overvallen. Ze maakten daarbij gebruik van een vuurwapen. Omdat het slachtoffer, een 51-jarige man uit Ridderkerk, weg wist te rennen zijn de twee zonder buit gevlucht. De twee verdachten hebben een blanke huidskleur en waren mogelijk rond de 16 jaar jong. Ze droegen beiden een bivakmuts en donkere lange shirts of truien en een rugzak. Eén van de twee had blond haar. De politie heeft direct de omgeving afgezocht, waarbij ook een politiehelikopter en een politiehond assistentie verleenden. De twee verdachten werden helaas niet meer aangetroffen.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien, of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Chat openen