Vrouw aangehouden voor woningbrand Molièreweg Lombardijen

Vrouw aangehouden voor woningbrand Molièreweg Lombardijen
De politie heeft zaterdag een vrouw aangehouden voor de brand in een woning aan de Molièreweg in Rotterdam-Lombardijen. Experts van de politie verdenken haar van betrokkenheid bij de brand.


De technische recherche heeft zaterdag onderzoek in het pand gedaan nadat daar afgelopen vrijdagmiddag brand was uitgebroken. Na een verhoor op het politiebureau aan het Zuidplein is zij aangehouden.

Door de brand is een persoon met ademhalingsmoeilijkheden naar het ziekenhuis vervoerd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Gisteren ontstond er brand in een woning aan de #Moliereweg #Opzuid. De brand werd geblust door de collega’s van de brandweer. Vanmorgen hebben wij samen met collega’s van de @forensische_opsporing een onderzoek ingesteld in de betreffende woning. Vanmiddag hebben wij een vrouw aangehouden ivm mogelijke betrokkenheid bij het ontstaan van de brand. Zij is ingesloten aan het politiebureau Zuidplein, waar zij zal worden verhoord en inverzekering zal worden gesteld. Dit weekend gaan wij verder met het onderzoek en dan overleggen met de officier van justitie mbt het verdere verloop van het onderzoek. ^HKo . . . #rotterdam #rotterdamcity #politie #politierotterdam #politierotterdamzuid #recherche #detective #twentyfourseven #police #instapolice #instapolitie #brand #brandweer #roffa #010 #aanhouding #verdachte #suspect

Een bericht gedeeld door Recherche Zuid (@recherchezuid) op

Chat openen