VoetbalRotterdam Gala nominatie: SV Lombardijen

Het seizoen zit er bijna op en diverse prijzen zijn al verdeeld. Rest ons nog het VoetbalRotterdam Gala op zaterdag 16 juni.

Tijdens dit Gala, waar voor de minimale prijs van 34,95 een rondvaart van drie uur en onbeperkt drank (bier, fris en wijn) geschonken wordt, zullen diverse prijzen uitgereikt worden. Zo ook de prijs voor ploeg van het jaar. De eerste genomineerde ploeg is Lombardijen.

Twee jaar geleden promoveerde Lombardijen, na een tweede plaats, naar de derde klasse. Na zich een jaar te hebben aangepast, waarin het ook de nacompetitie voor promotie haalde, heeft de ploeg dit jaar knap het kampioenschap gepakt in de zaterdag derde klasse C. Lombardijen vierde dit seizoen haar 90-jarig bestaan en tevens het eerste kampioenschap in 30 jaar. Met de geringe financiële middelen waarover de club beschikt is dit een prestatie van formaat.

VoetbalRotterdam.nl Gala
VoetbalRotterdam.nl, 010 Sport en de Spido organiseren op 16 juni 2012 het VoetbalRotterdam.nl Gala. Tijdens dit Gala, waar voor de minimale prijs van 34,95 een rondvaart van drie uur en onbeperkt drank geschonken wordt, zullen diverse prijzen uitgereikt worden om te bepalen welke spelers en clubs er tijdens het seizoen 2011/2012 het best gepresteerd hebben.

Klik hier om uw kaarten te bestellen.

Bron: Voetbalrotterdam.nl

Chat openen