Verontwaardiging na tweets Peter R. de vries

Peter R. de Vries heeft dinsdag veel losgemaakt met zijn tweet naar aanleiding van de dood van een mishandelde grensrechter: ‘Feit is ook dat veel clubgrensrechters stuitend partijdig zijn en grenzeloos onsportief. Zie het elke week’, schreef hij. De reacties op zijn tweet liegen er niet om:

@OrsonWelsh
#grensrechter Peter R de Vries.. Jij lokt dit soort reacties uit. Denk na man! Alsof jij de beter wetende bent! Triest mannetje

@iAmDianaNL
@PeterRdeV unfollow, je hebt goeds gedaan in het verleden. Maar je mening over bepaalde zaken irriteren me steeds meer. Dit was de druppel.

@roepme
Smakeloos commentaar over de rug van een dode en @PeterRdeV noemt micha kat gek

@jackruijs
@PeterRdeV o jee hij zoekt steun van nog een sukkel , zeg gewoon dat het marokkaans tuig is en niet normaal is , dan ben je de man

@Niels074
@PeterRdeV ben jij niet goed bij je hoofd ofzo dikke stumper

@DS071
@PeterRdeV slechte timing om deze enorme misstanden aan de kaak te stellen. Zielig om te zien hoe je je hieruit probeert te redden.

@SylviaOnstenk
@PeterRdeV Ik en velen met mij hebben liever dat jij nu gewoon ff je mond houdt. Respect begint bij jezelf.

@hanplop
@PeterRdeV Kom eens van dat voetbalveld af en kijk rond. Overal waar je Marokkanen tegenkomt is het drama. Daar gaat het in principe om.

@joppie79
@PeterRdeV je moet je kapot schamen peter een club draait op vrijwillegers echt laag zulke opmerkingen #stopzinloosgeweld

@FransdeRegt
@PeterRdeV je hebt zeker een punt! Maar waarom nu…erg ongepast mss was deze #grensrechter wel niet zo!

@sjonwaldschmit
@PeterRdeV jij weet alles he wijs neus nou je weet niks

@RenoirLelieveld
@PeterRdeV Ik dacht dat jij een misdaadverslaggever was! Hoe leg je dit aan de 3 achtergebleven kinderen van Richard Nieuwenhuizen uit!

@Airwin1971
Volgens Peter R de Vries ligt het aan partijdige grensrechters. Volgens mij ligt het aan 3 Marokkanen zonder opvoeding.

@Flox46
@PeterRdeV wat ben jij een achterlijke vent zeg. Als je het dan toch over respect hebt, heb het dan zelf ook tegenover de nabestaanden.

@DuBlanqeBogarde
@PeterRdeV je hebt wel een punt a brada, maar de timing is slecht en het is bovendien eigenlijk een heel ander probleem.

@PaulDeR
Nooit geweten dat @PeterRdeV de uitvinder was van het #narcisme. #grensrechter

@RoelofsMitchell
En koninklijke hoogheid @PeterRdeV legt de schuld weer eens bij de media en zijn volgers. Tja het begint voorspelbaar te worden…

@StevenBouquet
Die @PeterRdeV roept ook werkelijk de ranzigste dingen om maar in de media (cq #dwdd ) te komen zeg (nee, ik ga het niet RT-en)

@annesophihi
Nooit gedacht dat Peter R de Vries zo’n mongol was.

@rubenkoekoek
@PeterRdeV maar net zoals met buitenspel is timing wel belangrijk bij het maken van zo een opmerking #grensrechter


Chat openen