U bent mindervalide en tram 2 rijdt straks bijna half jaar niet. Wat nu?

Tram 2 rijdt straks bijna half jaar niet. Wat nu?
Tussen de Nieuwenoord en Kreekhuizen voert de RET noodzakelijke spoorwerkzaamheden uit van 10 februari tot en met 17 juli. Daardoor rijdt tram 2 in deze periode niet tussen halte Kreekhuizenlaan en winkelcentrum Keizerswaard.


De RET is vooralsnog niet van plan vervangend vervoer in te zetten op dit traject. 55-plussers en mindervaliden kunnen gebruikmaken van de Wijkbus Groot-IJsselmonde (Link) voor allerlei activiteiten, zoals een bezoek aan de kapper of boodschappen doen. Maar ook voor bezoek aan familie, ziekenhuisbezoek, buurthuizen, dagopvang en projecten.

Bus 76 rijdt tot en met maandag 1 juni de normale route over de Huniadijk richting Keizerswaard. Vanaf dinsdag 2 juni t/m vrijdag 12 juni vervallen ook de twee haltes aan de Huniadijk. De dichtstbijzijnde opstapplaats voor bus 76 is een vervangende halte aan de Appeldijk.

Overige bussen, zoals over de Kreekhuizenlaan, rijden gewoon volgens route. Bij twijfel kunt u altijd de website van de RET raadplegen

Als alle werkzaamheden voorspoedig verlopen, dan zal volgens de RET tram 2 én bus 76 vanaf zaterdag 18 juli weer hun normale route rijden.