Traditionele Guasha & Massage Therapie & Psychosociale hulpverlening

Nu ook in IJsselmonde

Traditionele Guasha & Massage Therapie & Psychosociale hulpverlening. Werkt preventief tegen uiteenlopende fysieke klachten.

Naast haar praktijk in Bergen op Zoom, opent Susanne Meijer haar tweede praktijk in IJsselmonde aan de Spankerstraat 16 (kaart).

De resultaten van deze van oorsprong Traditionele Chinese Geneeswijze zijn verbluffend te noemen. De diepe werking wordt na slechts één behandeling duidelijk merkbaar, verteld Susanne. Een praktijk voorbeeld: een cliënt met de ziekte van Parkinson heeft slaap problemen en nachtmerries. Elke ochtend wordt ze wakker met stijfheid in de gewrichten.

Na één behandeling heeft zij die nacht doorgeslapen en de andere morgen was ze volledig uitgerust. De behandelingen werken effectief bij stress- burnout, rug, nek en schouderklachten. Diepere oorzaken kunnen soms de klachtencirkel in standhouden, hierbij kan psychosociale hulpverlening een aanvulling zijn om de klachten te verminderen of zelfs weg te nemen. Mensen met chronische pijnen hebben veelal baat bij een lymfemassage, de diepe werking maakt dat blokkades verdwijnen en de energie weer stroomt.

De praktijk is laagdrempelig, Susanne neemt de nodige tijd voor haar cliënten.
Haar holistische visie op de Mens, maakt dat men zich gehoord voelt, waardoor de samenwerking en het vertrouwen centraal staan en dit resulteert in een positief genezingsproces.

Voor afspraken of nadere informatie kunt u Susanne bellen of mailen.
Telefoon: 0164-246299. E- mail: info@praktijksumeij.nl
www.praktijksumeij.nl / www.sumeij.nl

De behandelingskosten wordt deels vergoed door uw aanvullende ziektekostenverzekeraar. Voor informatie en vergoedingen kunt u terecht op de volgende sites: www.de-nfg.nl / www.srbag.nl


Chat openen