Taxichauffeur op Pascalweg overvallen, politie zoekt getuigen

Taxichauffeur op Pascalweg overvallen

Pascalweg. Foto © Google Streetview


Een 56-jarige taxichauffeur wordt woensdag op donderdagnacht 12 maart rond 00:40 uur op de Pascalweg onder bedreiging van een mes overvallen. Aan twee mannen, die zich voordoen als klanten, moet hij zijn portemonnee en autosleutel afstaan.


De taxichauffeur pikt twee mannen op bij de McDonald’s op de Stadionweg in IJsselmonde. Ze willen naar Lombardijen. Op de Pascalweg stapt een van de mannen uit. Omdat de taxichauffeur denkt dat hij wil betalen, doet hij zijn raampje naar beneden. De man trekt echter de portier open en zet een mes op de keel van de chauffeur. Hij moet zijn portemonnee afstaan.

De andere man haalt de autosleutel uit het contact. Hierna slaan ze beide op de vlucht richting de De Mussetstraat. De chauffeur raakt niet gewond, maar is vanzelfsprekend erg geschrokken.

Heeft u iets gezien?
De overvallers zijn twee mannen van rond de 25 jaar. Ze zijn allebei rond de 1.75, hebben een donkere huidskleur en droegen zwarte kleding. Wie heeft iets gezien van deze overval op de Pascalweg? Of wie heeft de mannen in zien stappen, op 12 maart rond 00:30 uur bij de McDonald’s op de Stadionweg? Alle informatie is welkom. Bel met 0900-8844, of anoniem met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Chat openen