Tanger Supermarkt Pliniusstraat gaat voor veilig en gezelligheid

Deze week is de nieuwe supermarkt Tanger aan de Pliniusstraat geopend. Bedrijfsleider Adnan Hajjari zal niet alleen de winkel runnen, maar er ook alles aan doen om de straat veilig en gezellig te houden.

Adnan heeft al contact met de wijkagent, de gebiedsmanager en jongerenwerk. In de Pliniusstraat hangt veel jeugd rond waardoor de straat minder aantrekkelijk is voor winkelend publiek. “Ik ben zelf ook jong geweest en snap best dat ze graag rondhangen bij eettentjes”, zegt Adnan. “Maar het moet natuurlijk niet zo zijn dat klanten niet durven te komen vanwege hen. Ik ben zeker van plan ze aan te spreken en mochten er akkefietjes zijn, kan ik direct contact opnemen met de wijkagent. Ook heeft de politie aangegeven regelmatig langs te komen.”

tanger-supermarkt-pliniusstraat

Ook het parkeerbeleid is een doorn in het oog. Op drukke momenten worden auto’s dubbel geparkeerd. Adnan wil zijn klanten daar ook op aanspreken. Tanger is een supermarkt met uitsluitend buitenlandse producten. “Voor Hollandse melk hoeven klanten hier niet te komen. Maar voor ons verse, goedkope vlees en producten vanuit bijvoorbeeld Marokko, Turkije, Iran en het Midden-Oosten is iedereen van harte welkom.”

Tanger bestaat al ruim tien jaar in Nederland en België. Dit is het vijfde filiaal. “Hier in de omgeving wonen veel mensen vanuit andere culturen. We komen zo graag tegemoet aan de vraag naar buitenlandse producten.”

Bron: Astrid Potuijt – De Havenloods


Chat openen