Stil asfalt tussen Akkeroord en Noorder Kerkedijk

Stil asfalt tussen Akkeroord en Noorder Kerkedijk
Tussen 7 en 22 oktober wordt het asfalt op de Groeninx van Zoelenlaan, tussen de Akkeroord en de Noorder kerkedijk, vervangen. Het huidige asfalt is versleten en wordt vervangen door stil asfalt.


De omgeving heeft door stil asfalt minder last heeft van verkeersgeluiden. Aan de rotonde wordt niet gewerkt. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 19.00 uur in de avond tot 6.00 uur in de ochtend.

De werkzaamheden houden in dat er een nieuwe slijtlaag wordt aangebracht. Ze staan los van de plannen voor de eventuele aanpassingen van de kruispunten bij het winkelcentrum Keizerswaard.

Veiliger oversteken met de fiets
Om het voor fietsers veiliger te maken de weg over te steken, wordt bij de Notenhagen een oversteekplaats aangepast. Tijdens de werkzaamheden is het fietspad gewoon open.

Bereikbaarheid
De straat wordt in delen afgesloten en opnieuw geasfalteerd. Verkeer kan de omleiding volgen die met gele borden wordt aangegeven. Overdag kan het verkeer de Groeninx van Zoelenlaan gewoon gebruiken. Ook de bus blijft rijden tussen 7 en 22 oktober.

Overlast
Het werk kan (geluids)overlast veroorzaken voor omwonenden. Verkeer moet rekening houden met een iets langere reistijd en omrijden.