Start groepssesies bewegen in wijkgebouwen

In de wijkgebouwen De Dijk en De Focus starten vanaf half november groepssessies bewegen. De sessies zijn om de week acht keer. Geef je vlug op, want vol is vol!

Er is weinig tijd voor ontspanning, beweging en het goed voelen van ons lichaam. Wij gaan maar door en vergeten wat wij nodig hebben en wie wij zijn. Beweging maakt het mogelijk om in contact te komen met je verlangens, behoeften, loslaten van stress en negatieve emoties. Door beweging ontstaat er bewustwording, flexibiliteit en verandering van houding. Lichaam en geest komen in balans en dat bevordert de fysieke en mentale gezondheid.

Sessies
Iedere sessie behandelt een specifiek thema. De sessie start met een warming-up, die kan bestaan uit yoga, pilatus, stretch oefeningen of meditatie. Daarna volgen oefeningen en bewegingen, die in verband staan met het thema, op muziek. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

Locaties
Wijkgebouw De Dijk, Susannadijk 153. Start: donderdag 15 november van 20.00 tot 21.00 uur, daarna om de week.
Wijkgebouw De Focus, Oude Watering 324. Start: woensdag 21 november van 20.00 tot 21.00 uur, daarna om de week.

Kosten
Kosten: eigen bijdrage (wat men kan betalen of kwijt wil).
Voor meer informatie en om op te geven: Elles van Dinteren, tel. 06 – 30 77 92 84. Kijk voor meer informatie op www.maktubhealing.com.


Chat openen