Stampij Cultuurprijs, geef je project vleugels

Heeft u een kunstzinnig idee? Dan kunt u ook dit jaar weer meedingen naar de Cultuurprijs IJsselmonde. Zet uw idee op papier en dien het vóór 23 april 2012 in. Wie weet wint u de prijs van maximaal € 2.000,-!

De deelgemeente heeft destijds de Stampij Cultuurprijs in het leven geroepen om bewoners en kunstenaars te stimuleren samen te werken aan kunstzinnige initiatieven. Het is nog steeds dezelfde prijs, maar dan onder een nieuwe naam ‘Cultuurprijs IJsselmonde’. De Cultuurprijs IJsselmonde waar iedereen met een leuk idee aan mee kan doen, wordt dit jaar al weer voor het negende jaar uitgereikt.

Spelregels
Iedereen in IJsselmonde kan meedoen. Er gelden wel wat spelregels:

u woont of werkt in IJsselmonde;
uw idee draagt bij aan het versterken van sociale contacten in de wijk of in de deelgemeente en er is sprake van een actieve samenwerking tussen één of meerdere

kunstenaars en wijkbewoners;
uw idee moet binnen één jaar in IJsselmonde worden uitgevoerd;
u verwerkt uw idee op een aanmeldingsformulier en stuurt dit formulier vóór 23 april 2012 naar de Cultuurscout IJsselmonde.

U kunt het aanmeldingsformulier ook opvragen bij Sanne Nelissen, Cultuurscout IJsselmonde. Dat kan telefonisch ( 010-4798259 of 06 34777131 ) en via de mail (cultuurscoutijsselmonde@sbaw.nl). Heeft u nog vragen over uw idee, dan zal zij die uiteraard graag beantwoorden.

Een professionele jury zal vervolgens alle inzendingen beoordelen. Op 24 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze krijgt een bedrag van maximaal € 2.000,- en kan bij het uitvoeren van het kunstzinnige idee rekenen op steun van de Cultuurscout IJsselmonde.

Degenen die een idee hebben ingediend krijgen te zijner tijd een uitnodiging voor 24 mei.

Bron: Deelgemeente IJsselmonde

Chat openen