Speeltuin Reyeroord officieel geopend

Maandag 30 april was de feestelijke opening van de gerenoveerde speeltuin Reyeroord aan de Herenoord 14. De officiële openingshandeling werd verricht door burgemeester Ahmed Aboutaleb en deelgemeentevoorzitter Luuk Wilson, samen met de jeugdambassadeurs IJsselmonde, de divisiedirecteur van Arcadis en de voorzitter van speeltuin Reyeroord.

Opening speeltuin Reyeroord door Rebecca van de Jeugdambassadeurs. Foto: IJsselmondeNieuws.nl

Rond 12.15 uur was het dan zover. De officiële opening van de speeltuin werd uitgevoerd door Rebecca van de Jeugdambassadeurs. Zij nam plaats op een skelter, en reed door een papieren muur heen. De opening van de vernieuwde speeltuin Reyeroord was hiermee een feit.

De burgervader werd vervolgens langs diverse speelvoorzieningen geleid, en kreeg daarover uitleg. Ook voormalig atlete Olga Commandeur was aanwezig om senioren het belang van bewegen te vertellen. Zij liet zien dat je met een paar simpele oefeningen al veel kunt bereiken.

Olga Commandeur met "Nederland in Beweging" live in de speeltuin. Foto: IJsselmondenieuws.nl

De renovatie van speeltuin Reyeroord is financieel mogelijk gemaakt door het VSB fonds, het NSGK fonds, de Stichting Bevordering Volkskracht, de Stichting Aelwijn Florisz fonds, Van Leeuwen van Lignac Stichting, de gemeente Rotterdam en de deelgemeente IJsselmonde.

Het openingsfeest is mogelijk gemaakt door speeltuin Reyeroord, wijksportclub Hordijkerveld-Reyeroord, Thuis Op Straat, Perspect, Stichting Speels Gemak, Sport en Recreatie, gemeente Rotterdam en deelgemeente IJsselmonde.

Chat openen