Rondleiding Spinozapark Lombardijen

Werkzaamheden in volle gang. Foto: IJsselmondeNieuws.nl

Op maandag 16 april organiseert de deelgemeente, vanaf 17.00 uur, een rondleiding door het Spinozapark.

Verzamelpunt is bij De Baroeg, waar belangstellenden ook weer iets kunnen drinken. Zoals gewoonlijk is De Baroeg een enthousiaste gastheer. De rondleiding is voor iedereen die geïnteresseerd is in het park.

Ook deze keer is Wouter Boonzaaijer, portefeuillehouder Buitenruimte van de partij om met u de vorderingen van het werk van de 2e fase te bekijken. Tijdens de wandeling zijn medewerkers van Gemeentewerken en het aannemersbedrijf aanwezig om u uit te leggen wat er allemaal gebeurt in het park. Ook willen we graag van bewoners horen hoe het park, na de oplevering van fase 1, functioneert. Misschien zijn hier en daar nog wat verbeteringen aan te brengen, maar dat horen we graag van de mensen die gebruik maken van het park.

Nog even in vogelvlucht wat er in fase 2 wordt aangepakt. De heemtuin krijgt een opknapbeurt en er komen leuke pergola-zitjes. Er komt een skateplek aan de Spinozaweg. En de grootschalige aanpak van de Pascalweg. De Pascalweg krijgt een parkachtige brede middenberm, waardoor deze weg niet meer als een barrière tussen de twee parkdelen ligt, maar straks een onderdeel van het park is.

De wandeling begint om 17.00 uur bij De Baroeg. We sluiten rond 19.00 uur af. Neem gerust vrienden en buren mee.

Bron: Deelgemeente IJsselmonde

Chat openen