Ronde van Vreewijk op zondag 11 september

Ronde van Vreewijk 2010 - Foto: Stichting Wielersport Promotie Rotterdam

Stichting Wielersport Promotie Rotterdam (WPR) is verheugd dat de Ronde van Vreewijk dit jaar plaatsvindt op zondag 11 september. Het wordt de 7e editie van de Ronde en daarmee is het wielerevenement inmiddels een mooie traditie geworden. Het is een dag vol sportiviteit, vertier en gezelligheid. Dankzij trouwe sponsoren zoals Havensteder en Platform Vreewijk en dankzij Deelgemeente Feijenoord, zal het ook dit jaar weer een gezellig evenement worden op de Groenezoom.

Genoeg te beleven
Op en rond het parcours is voor iedereen wel iets te beleven. Naast het echte wielrennen kunnen bewoners meedoen aan verschillende activiteiten. Zo is er een stratenloop en een scootmobielrace. De jeugd kan meedoen aan de Rabo Dikke Banden Races en dames uit de buurt gaan de strijd met elkaar aan tijdens de Babes on Bikes Race. Met de braderie en attracties en het podium met optredens wordt voor volop entertainment gezorgd.

WPR
Stichting Wielersport Promotie Rotterdam (WPR) is opgericht is 1996 en heeft sindsdien al zo’n 100 wielerspektakels in en om Rotterdam georganiseerd. Met deze evenementen wil WPR de wielersport dichterbij de mensen brengen en feestelijke activiteiten in de wijken organiseren waarvan jong en oud kunnen genieten. Meer informatie over WPR en de activiteiten en de Ronde van Vreewijk is te vinden op: www.wprotterdam.nl

Chat openen