Revitalisatie winkelcentrum Keizerswaard in volle gang

Revitalisatie winkelcentrum Keizerswaard
De komende maanden wordt er hard gewerkt aan de revitalisatie van Winkelcentrum Keizerswaard. De aannemer is begonnen met het inpandig schilderwerk en de houten betimmeringen boven de winkels.


Voor de gevel- en afbouwwerkzaamheden binnen wordt alleen het benodigde werkgebied afgezet zodat bezoekers gewoon de boodschappen kunt blijven doen.

Maandagavond 27 mei, na 20.00 uur, wordt een gedeelte van het tegelwerk uitgefreesd door VZV Diamant BV, een specialistisch bedrijf die grote stukken vloer in korte tijd uit kan frezen.

Verbouwen zonder dat u er als consument iets van merkt is helaas nog niet mogelijk. Maar u kunt er wel van uitgaan dat de betrokken partijen er alles aan doen om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken.

De komende maanden zal Winkeliersvereniging Keizerswaard u samen met de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren van Keizerswaard en aannemer J.P. van Eesteren B.V. u via diverse kanalen (website, nieuwsbrief, Facebook) op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Via foto-albums kunt u impressies zien van de toekomstige situatie en worden wekelijks nieuwe foto’s geplaatst.

Chat openen