Politie zoekt verdachte met compositietekening

Op maandag 26 maart werd een 51-jarige Rotterdammer ernstig mishandeld in park de Twee Heuvels in IJsselmonde. De politie heeft nu een compositietekening laten maken van de verdachte van de zware mishandeling.

Rond 15:30 uur die middag liet het slachtoffer zijn hond uit in het park. In de buurt van een bruggetje kreeg hij een korte woordenwisseling met een man, naar wie de hond had geblaft. Daarna vervolgde hij zijn weg. Rond 16:30 uur kwamen het slachtoffer en de verdachte elkaar elders in het park weer tegen. Het slachtoffer is toen ernstig mishandeld. Ook zijn hierbij schoten gelost door de verdachte. De toestand van het slachtoffer is nog steeds zorgwekkend.

Signalement
De man heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.75 – 1.80 meter lang en heeft een normaal tot gespierd postuur. De verdachte is ongeveer 20 jaar oud, heeft kort, stekelig haar en donkere ogen. Hij sprak accentloos Nederlands. Hij droeg een trainingsjack, spijkerbroek en witte sportschoenen.

De verdachte was een uur voor het incident in het gezelschap van een vrouw. De politie wil graag met deze vrouw spreken. Zij heeft een smal postuur en is ongeveer 1.75 meter lang. Ze droeg een hoofddoek in de kleuren wit, turkoois en donkerblauw en droeg lange bedekkende kleding in dezelfde kleuren.

Alle informatie, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, is welkom. Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Je kan ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Coen Nederpel, dichtbijredacteur

Chat openen