Politie zoekt drie verdachten van ontvoering aan de Alerdincksingel

ontvoering alerdincksingel
Een man uit Hilversum meldde zich zaterdagmiddag als slachtoffer van een ontvoering. De twee mannen zouden onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen zijn een woning aan de Alerdincksingel in Beverwaard binnen te gaan.

De 40-jarige man werd, naar eigen zeggen, in die woning opgesloten in een kast. Hij wist zich te bevrijden en alarmeerde even voor 18.00 uur met de telefoon van een voorbijganger de politie. De drie verdachten waren inmiddels met zijn maat er vandoor gegaan.


Tijdens het onderzoek naar de verdwenen man en de drie verdachten, vonden ze in de geparkeerde auto van het ‘slachtoffer’ een handelshoeveelheid harddrugs. Omdat de twee mannen in deze auto naar Rotterdam waren gekomen en niet duidelijk was van wie de drugs waren, werd de 40-jarige man aangehouden als verdachte voor het overtreden van de opiumwet.

Zondagavond meldde zijn maat zich op politiebureau Zuidplein. Ook hij werd aangehouden voor overtreding van de opiumwet. Het onderzoek richt zich nu op de drie vermoedelijk Antilliaanse mannen die de twee mannen op klaarlichte dag bedreigden en ontvoerden.

De politie komt graag in contact met getuigen die zaterdagmiddag iets hebben gezien op of rond de Alerdincksingel of meer weten over dit incident.

Chat openen