Plusmarkt Lombardijen overvallen

Op woensdagavond net voor sluitingstijd is de Plusmarkt aan de Pliniusstraat in Lombardijen overvallen.

Drie nog onbekende mannen drongen de winkel in en bedreigden het personeel en nog wat aanwezige klanten met een vuurwapen en mes. Met onbekende buit zijn de overvallers er vandoor gegaan. Een medewerkster schrok hier zo enorm van dat ze een epileptische aanval kreeg. Zij is door ambulancepersoneel behandeld. Een klant wist te vertellen dat hij één van de overvallers omver duwde om weg te komen. De winkelbeveiliger is later met hartkloppingen meegenomen naar het ziekenhuis.

Heeft u informatie?
Twee verdachten zijn vermoedelijk rond de 1.70-1.80 m lang. De derde is iets kleiner, ongeveer 1.70 m. Ze hebben alle drie een lichte huidskleur en droegen bivakmutsen. Heeft u de overvallers gezien of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Enkele weken geleden was de politie al gewaarschuwd dat er twee mannen zich verdacht ophielden en gezichtsbedekkende kleding droegen. De politie is toen een kijkje komen nemen, maar troffen niemand aan.
Chat openen