Ouderen Paasontbijt in winkelcentrum Keizerswaard enorm succes

Ouderen paasontbijt op winkelcentrum Keizerswaard in IJsselmonde
Gebied IJsselmonde kent het op twee na hoogste aandeel eenzame ouderen in Rotterdam en daar proberen de ondernemers van winkelcentrum Keizerswaard verandering in te brengen.

Vanmorgen (woensdag 28 maart) hebben ruim 200 ouderen uit de wijk IJsselmonde genoten van een heerlijk Paasontbijt. Over de hele lengte van de centrale passage in het winkelcentrum stonden zeer feestelijk aangeklede tafels met werkelijk alles te eten en te drinken wat je je maar kan voorstellen.


Om 08.00 uur stroomden de eerste genodigden al binnen en zochten een gezellige plek op om samen te gaan genieten van een eerste kop koffie. Om 09.00 uur waren alle genodigden binnen en kon, na de openingsspeech van de voorzitter van de winkeliersvereniging, begonnen worden met het zeer uitgebreide ontbijt.

Na afloop kreeg iedereen nog een Keizerswaard Shopper mee met een uniek lotnummer erin, waarmee acties in het winkelcentrum zullen worden gehouden! Vanzelfsprekend ontbrak de Paashaas niet en was er tevens live muziek. Dat de senioren van dit alles genoten hebben was hen aan te zien: alleen maar lachende gezichten en lovende woorden.

Kortom het Ouderen Paasontbijt was een enorm succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Chat openen