Opening ‘Centrum Vrouw Centraal’ in Rotterdam IJsselmonde

Op 21 september 2012 wordt ‘Centrum Vrouw Centraal’ in Rotterdam IJsselmonde geopend. Dit is een uniek multidisciplinair gezondheidscentrum gericht op de vrouw in de vruchtbare leeftijd.

In het centrum werken verschillende disciplines intensief met elkaar samen en bieden een breed pakket aan verloskundige zorg, fysiotherapie, echoscopie/prenatale screening, doula, lactatiekunde, diëtiek en kraamzorg.

Naast reguliere verloskundige zorg biedt het Centrum ook preventieve consulten en arrangementen op het gebied van gezondheid en leefstijl. Hierdoor kan vanuit diverse invalshoeken worden bekeken hoe de kans op een gezonde zwangerschap zoveel mogelijk kan worden vergroot. Zo kan daadwerkelijk een bijdrage worden geleverd aan het terugdringen van de perinatale sterfte in Rotterdam.

“Door niet alleen de krachten, maar ook zorgonderdelen te bundelen is een sterk eerstelijns verloskundige entiteit neergezet. Daar zijn we trots op. Wij bieden waardevolle en toegankelijke zorg naast persoonsgebonden adviezen voor vruchtbare vrouwen. Daarbij richten wij ons op nieuwe ontwikkelingen die zorgen voor een modern passend aanbod”, aldus Roselie van den Berg, één van de betrokken verloskundigen van Centrum Vrouw Centraal.

Aan het Centrum Vrouw Centraal zijn de verloskundigenpraktijken IJsselmonde, Zuidwijk en Nieuw Leven (Ridderkerk), Fysiotherapie Rotterdam, Prenataal Centrum Rijnmond van Star-MDC, Kraamzorg Rotterdam en de Eilanden verbonden.

Meer info? Zie de website: www.centrumvrouwcentraal.nl


Chat openen