Ontdek je talenten of ontwikkel ze verder, word vrijwilliger

Wil je als vrijwilliger graag iets betekenen voor jouw buren die wel wat hulp kunnen gebruiken? En wil je jouw talenten verder ontwikkelen of nieuwe talenten bij jezelf ontdekken? Wordt dan vrijwilliger. PIT 010 IJsselmonde is op zoek naar jou!

Ieder zou het liefst zo lang mogelijk in zijn/haar eigen buurt willen blijven wonen. Door ouder worden, ziekte of lichamelijke beperkingen lukt dit soms niet (meer) helemaal zelf en loop je tegen kleine alledaagse huishoudelijke taken aan. Dan is het fijn als er in je eigen buurt mensen wonen, die jou daar bij kunnen helpen.

Ben je in voor een gezellig praatje onder het genot van een bakje koffie bij iemand thuis? Vind je het juist leuk om een maaltijd te verzorgen voor iemand bij jou in de buurt? Vind je het leuk om samen met je buurvrouw haar wekelijkse boodschapjes te doen? Of wil je best helpen met de strijk voor iemand die dat zelf niet meer zo goed kan? Kortom, vind jij het leuk om mensen een handje te helpen bij alledaagse taken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor aanmelden of voor meer informatie of als je andere ideeën hebt om iets te doen voor de bewoners van IJsselmonde, kun je contact opnemen met de vrijwilligersmakelaars HO (huishoudelijke ondersteuning) van PIT 010 IJsselmonde:

  • Erna ’t Hart, telefoon: 06 – 42 92 64 17, e-mail: e.hart@pit010.nl
  • Birgitte Vol, telefoon: 06 – 21 88 52 57, e-mail: b.vol@pit010.nl

Of kom naar de inloopspreekuren van 10 tot 12 uur:

  • Maandags in wijkgebouw de Focus, Oude Watering 324
  • Woensdags in wijkgebouw Lombardijen, Menanderstraat 89
  • Donderdags in wijkgebouw de Dijk, Susannadijk 153


Chat openen