Nieuwe asfaltlaag op kruising Colosseumweg met Beukendaal


Vanaf 10 april 2017 voert de gemeente werkzaamheden uit op de kruising Colosseumweg met de Beukendaal. Het werk duurt naar verwachting tot en met 21 april 2017.

Eind 2016 is de kruising met de Beukendaal aangepast om de verkeersveiligheid te verbeteren. Het asfalt is toen aangebracht onder slechte weersomstandigheden. De buitentemperatuur in combinatie met de harde wind hebben er voor gezorgd dat de gewenste kwaliteit van het asfalt niet werd bereikt. Daarom wordt de deklaag van het asfalt vervangen.


Bereikbaarheid
Deze werkzaamheden worden in de avond en nacht uitgevoerd tussen 20.00 – 06.00 uur. Van 10 april tot 15 april is er een rijbaanversmalling en wordt het verkeer over één rijstrook geleid.

Van 18 april 2017 tot en met 21 april 2017 is de kruising met de Beukendaal afgesloten en word het verkeer omgeleid. Met borden staat aangegeven hoe u het beste kunt rijden. Het benzinestation en de naastgelegen bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden altijd bereikbaar. Ook worden er indien nodig verkeersregelaars ingezet.

Chat openen