Nieuw asfalt en breder fietspad aan de Molenvliet in Lombardijen

Breder fietspad aan de Molenvliet in Lombardijen
Tussen 28 oktober en 15 november wordt het asfalt op de Molenvliet tussen de Spinozaweg en de bussluis bij de Groene Zoom vervangen. Het huidige asfalt is versleten.


De nieuwe asfaltlaag is zogenoemd stil asfalt waardoor de omgeving straks minder last heeft van verkeersgeluiden. Deze werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd.

Veiliger voor fietsers
Tussen de Spinozaweg en de Pythagorasweg wordt een breder fietspad aangelegd. Dit fietspad wordt gescheiden van de weg, zodat het voor fietsers veiliger is. Om ruimte te maken voor het fietspad, vervallen de 16 parkeerplekken. Hier is op 7 oktober al mee gestart.

Werktijden asfalt werkzaamheden
Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen wordt er tussen 28 oktober en 15 november op werkdagen ’s avonds en ’s nachts gewerkt. De werktijden zijn van 19.00 uur in de avond tot 6.00 uur in de ochtend.

Bereikbaarheid
De Molenvliet wordt in delen afgesloten en opnieuw geasfalteerd. Verkeer kan de omleiding volgen die met gele borden wordt aangegeven. Overdag kan het verkeer de Molenvliet gewoon gebruiken.

Parkeren
Met borden wordt aangegeven wanneer u niet kunt parkeren op een bepaalde plek. Parkeert u daar toch, dan kan de auto worden weggesleept of beschadigen door de werkzaamheden.

Overlast
Het werk kan (geluids)overlast veroorzaken voor omwonenden. Verkeer moet rekening houden met een iets langere reistijd en omrijden.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Dan kunt u terecht bij Ilse van den Berg (i.vandenberg2@rotterdam.nl) of 06-18 29 40 15.