Nationale Sport Week 2012 in IJsselmonde

Portefeuillehouder Norbert Swaneveld, van deelgemeente IJsselmonde geeft het startschot van de Nationale Sport Week op vrijdag 20 april bij de eerste sportactiviteit: de Mini Final.

Bij voetbalvereniging IJVV de Zwervers strijden groepen 5 t/m 8 van basisscholen uit IJsselmonde om een plekje in the Final 2012. De andere dagen van de sportieve week staan in het teken van de senioren. Diverse beweeg- en sportactiviteiten worden georganiseerd door Sport en Recreatie, gemeente Rotterdam in opdracht van deelgemeente IJsselmonde.

Van 21 t/m 28 april is het Nationale Sport Week. Een week die in het teken staat van sporten en actief bewegen, óók voor de inwoners uit de deelgemeente IJsselmonde! Tijdens deze week kunnen senioren gratis deelnemen aan de activiteiten in de kalender die Sport- en Recreatie, gemeente Rotterdam heeft gemaakt.

De activiteitenkalender met het complete aanbod is te vinden op de volgende websites:
• www.rotterdam.nl/sportenrecreatie
• www.ijsselmonde.nl
• www.wijksportclub.nl

De kalender is ook in de vorm van een flyer beschikbaar. De flyers worden verspreid op diverse plekken in IJsselmonde, waaronder bij sportaanbieders, fysiotherapeuten en huisartsen.

Sport- en spelmateriaal huren
Tijdens de Nationale Sport Week zijn ook alle sport- en spelmaterialen uit de Sport-o-theek van Sport en Recreatie gratis te huren. Een sportieve activiteit of een verjaardagsfeestje organiseren tijdens de Nationale Sport Week? Van een voetbal tot een luchtkussen, van voetbalboarding tot een atletiekpakket. Het is allemaal beschikbaar, maar ‘op is op’.

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Sport en Recreatie, gemeente Rotterdam 010-2922192.

Chat openen