Na overval Goudsesingel IJsselmonde ingevlucht

Een nagelstudio aan de Goudsesingel in Rotterdam is maandagmiddag door vijf personen overvallen. De daders gingen de winkel in en bedreigden het personeel.

Na een korte schermutseling met de eigenaar gingen de vijf er met een onbekend geldbedrag vandoor en zijn met een personenauto gevlucht. Agenten op Zuid zagen het voertuig in de buurt van de Van Brienenoordbrug en probeerden de bestuurder tot stoppen te dwingen. De auto kwam tot stilstand op de Stadionweg/John F. Kennedylaan waarna de inzittenden de wijk IJsselmonde invluchten.

Agenten konden vrij snel drie personen aanhouden en ging op zoek naar de twee andere mannen, hierbij geassisteerd door een politiehelikopter. Omdat het vermoeden bestond dat de andere twee zich verschuilden in het park De Twee Heuvels, werd deze omsingeld door diverse eenheden.

Getuigen die iets weten of gezien hebben kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

politie-park-de-twee-heuvels


Chat openen