Multiculturele activiteiten in IJsselmonde

multiculturele-burendagOp 20 september vindt een multicultureel festival plaats op de woonlocatie Schuilingsoord en op de Kreileroord. Het is van belang dat verschillen tussen mensen er mogen zijn omdat deze verschillen ons op een mooie en unieke wijze aan elkaar kunnen verbinden.

Daar is dan wel iets voor nodig. Elkaar vinden en daarna binden is iets dat van twee kanten dient te komen. Maar onbekend maakt vaak onbemind. Om de drempel tussen verschillen te helpen verlagen organiseren Stichting Middin en Pameijer dit festival. De praktische invulling van de dag wordt verzorgd door Stichting Mboa Su.

Activiteiten
Op Schuilingsoord kun je genieten van een Afrikaanse schilderijenexpositie en een kleine multiculturele marktkraam. Er zijn gastheren/vrouwen aanwezig die je kunnen begeleiden naar AC Kreileroord. Hier wordt naast een multiculturele markt een uitgebreid programma gepresenteerd. Dit bestaat onder andere uit Afrikaanse dansworkshops, djembee workshops, interactieve workshops en een verhalenverteller. Voor een kleine vergoeding kun je genieten van een overheerlijke tropische maaltijd.

Iedereen is welkom bij het festival dat duurt van 12.00 uur tot 20.00 uur op de woonlocatie Schuilingsoord (Ingang flat Schuilenburgh) en op AC Kreileroord (Kreileroord 222).


Chat openen