Mobiele spe(e)luitleen in Lombardijen op andere locatie

De mobiele spe(e)luitleen van Perspect in Lombardijen staat voortaan op woensdagmorgen van 8.15 tot 12.30 uur bij basisschool SamSam aan de Molièreweg.

Op drie locaties in IJsselmonde is de speel-o-theek de plek om tegen geringe vergoeding, speelgoed, spellen en puzzels te lenen. Het aanbod is bestemd voor iedereen vanaf 0 jaar. Kinderen hebben voor hun ontwikkeling speelgoed nodig. Goed speelgoed is erg duur.

Lenen bij de speel-o-theek heeft als voordeel dat het speelgoed weer teruggebracht kan worden als het kind erop uitgekeken is. Kinderen kunnen ontdekken welk speelgoed ze echt leuk vinden. Volwassenen kunnen verschillende spellen en puzzels uitproberen.

Trefpunt De Focus, aan de Oude Watering 324, is de vaste locatie van de speel-o-theek. De Mobiele Spe(e)luitleen komt op maandag van 14.00 tot 16.00 uur langs bij trefpunt De Dijk, Susannadijk 153. In Lombardijen kwam de Mobiele Spe(e)luitleen op woensdag naar de Horatiusstraat. Vanaf 28 maart is de mobiele spe(e)luitleen in Lombardijen van 8.15 tot 12.30 uur te vinden bij basisschool SamSam aan de Molièreweg 629a. Verdere openingstijden zijn te vinden op www.perspect.nu. De speel-o-theek is te bereiken op 010 – 707 49 97.

Het assortiment bestaat uit 395 spellen en zo’n 400 puzzels van 4 tot 1500 stukjes. Het speelgoed is onderverdeeld in de volgende categorieën: Bouw en constructie (duplo en Lego), Puzzels en spellen voor alle leeftijden, Fantasie, Zintuiglijk, Expressie en Denkspellen.

Chat openen