24 juni: Midzomerfeest op Kinderboerderij de Kooi

Gezellig samenzijn met muziek, bakken en spellen!

Al geruime tijd ontvangen de inwoners van Lombardijen geregeld een Lomba-cheque in de bus. Met deze cheque kunnen ze samen met wijkbewoners sparen om de wijk te verbeteren, nieuwe activiteiten te organiseren of een feestje te vieren!

Veel mensen hebben hun Lomba-cheque aan kinderboerderij de Kooi geschonken en daar hebben ze er prachtige nieuwe activiteiten mee ontwikkeld voor de wijk. En dat moet gevierd worden!

Daarom is er op zondagmiddag 24 juni een Midzomerfeest op de Kooi vanaf 13.30 uur.

Tijdens deze middag zal de nieuwe pizza-oven bij de nieuwe overkapping (allebei tot stand gekomen dankzij de steun van de Lomba-cheques en de Stichting Vrienden van de Kooi) in gebruik worden genomen. De kinderen kunnen zelf aan de slag om een lekkere pizza te maken en natuurlijk op te eten.
De nieuwe ponywagen (ook gespaard met Lomba’s) zal, getrokken door boerderijpony Lieke, rondjes rijden door het park. Leuk om een ritje mee te maken!

Maar dat is niet alles wat er deze middag gebeurt: over het terrein heen kunnen kinderen en volwassenen spelletjes spelen. Denk daarbij aan een potje schaken in het groot, sjoelschieten en tafelkegelen.

Zelf thee zetten van kruiden en popcorn bakken boven een open vuur: leuk en lekker! Tijd om even uit te rusten? Geniet van de muziek gespeeld door Ensemble Larenkamp van de SKVR of luister naar een verhaal.
Bij de verschillende kraampjes zijn kaarten en cadeautjes te koop. Ook de Stichting Vrienden van de Kooi staat met een kraam: dit keer brengen zij heerlijke taarten aan de man! Met een kopje thee of koffie uit de kantine een ware High-Tea. Al met al een Engels tuinfeest in een Rotterdamse entourage!

Wij nodigen u van harte uit op zondag 24 juni 2012 op kinderboerderij de Kooi
Maeterlinckweg 85 in Lombardijen (kaart)

Alle leeftijden, toegang gratis

Chat openen