Man in been geschoten bij woningoverval De Mussetstraat

Vrijdagavond rond 19:40 uur heeft aan De Mussetstraat in Lombardijen een overval plaatsgevonden in een eengezinswoning. Meerdere eenheden van de politie waren gealarmeerd alsook het Mobiel Medisch Team (MMT) voor de bewoner die gewond was geraakt bij de overval.

De 50-jarige man bleek bij de overval in zijn been te zijn geschoten. De bewoner wist de woning te ontvluchten en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het Arrestatie Team van de politie kwam ter plaatse om de woning te doorzoeken omdat het vermoeden bestond dat de overvaller nog in de woning aanwezig was. Het AT heeft de woning doorzocht maar trof niemand meer aan. De politie heeft de overval verder in onderzoek, Forensische Opsporing heeft de nodige sporen veilig gesteld.

De politie heeft een Burgernet-alarm doen uitgaan waarin wordt verzocht uit te kijken naar een magere blanke man van 20 tot 25 jaar oud in een zwarte jas en een lichte broek met een rugzak. Ook hing er enige tijd een politiehelikopter in de lucht om in de omgeving van De Mussetstraat om uit te kijken naar de overvaller. Hij zou mogelijk zijn gevlucht in de richting van de Pascalweg. Van de dader ontbreekt tot nu toe elk spoor.

overval-mussetstraat-lombardijen-2


Chat openen