MailDB komt in actie met gratis Ja-sticker

gratis Ja-sticker
MailDB, branchevereniging voor verspreiders van reclamedrukwerk, is een actie gestart. In veel bezorggebieden krijgt iedereen een gratis Ja-sticker in de bus.

Volgens MailDB zijn reclamefolders nog steeds enorm populair. GroenLinks Rotterdam zegt echter dat er jaarlijks 3 miljoen kilo ongelezen reclamefolders in de papierbak verdwijnen. Bewoners die reclamefolders willen blijven ontvangen, moeten per 1 november een Ja-sticker op hun brievenbusklep plakken.


Een Ja/Ja sticker kon voorheen in IJsselmonde bij de Stadswinkel aan de Herenwaard of de Duurzaamheidswinkel op winkelcentrum Keizerswaard worden opgehaald. Maar in deze tijden waar iedereen wordt verzocht drukke plekken te vermijden, was dit natuurlijk niet erg handig.

De gemeente geeft u de mogelijkheid een Ja/Ja of Nee/Nee sticker digitaal aan te vragen. Stuur een e-mail aan schoon@rotterdam.nl met daarin uw adresgegevens en de gewenste sticker (Ja/Ja of Nee/Nee). U krijgt één sticker per post.

Maar MailDB heeft voor haar verspreiders een simpelere en doeltreffende oplossing als u reclamefolders wenst te ontvangen. De verspreiders voegen bij de eerstvolgende zending reclamefolders een gratis Ja-sticker mee.

Vooral voor de oudere bewoners in IJsselmonde, die niet zo handig met de computer zijn, is dit de ideale oplossing.

Chat openen