Laptop en harde schijf met foto’s Viënna weer teruggebracht

Laptop en harde schijf met foto's Viënna weer teruggebracht

De mannen die de spullen terug kwamen terugbrengen, worden door de politie ondervraagd.


De ouders die onlangs de twee-jarige Viënna door verdrinking verloren, zijn opgelucht dat de laptop en harde schijf weer in hun bezit is. Bekenden van de verdachte mannen hebben de spullen weer teruggebracht.


Op de apparatuur staan veel foto’s van het meisje, maar de ouders raakte dit kwijt door een inbraak donderdagmorgen. Het vreemde is dat RTV Rijnmond door de mannen op de hoogte is gebracht dat de spullen teruggebracht zouden worden. Zij stonden dus met een cameraploeg klaar. Niet alleen RTV Rijnmond was er, ook de politie was er natuurlijk bij.

De politie heeft de mannen ondervraagd. Of de identiteit van de twee daders hiermee bekend is bij de politie, is onbekend. Enkele sieraden en een telefoon zijn nog steeds vermist, maar de ouders zijn dolblij dat de foto’s van hun overleden kleine meid weer terecht zijn. De politie gaat verder met de zaak.

UPDATE: Een van de verdachten werd herkend door de politie. De 36-jarige man werd in Rotterdam-Noord door agenten van het flexteam aangehouden. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

Chat openen