Laatste dagen vertrekkend gebiedscommissielid Norbert Swaneveld


Norbert Swaneveld is trots op IJsselmonde. Maar hij heeft na 12 jaar inzet voor de voormalige deelgemeente de stap gezet om vanuit de Coolsingel nog meer te kunnen bereiken voor het gebied IJsselmonde en Rotterdam.

De voormalig bestuurder en gebiedscommissielid uit IJsselmonde heeft nog enkele spannende dagen te gaan.

Waarom?
Norbert is namelijk verkiesbaar als gemeenteraadslid voor de Partij voor de Vrijheid (Lijst 13) op 21 maart aanstaande.


Iedereen kent Swaneveld als betrokken politicus die altijd bereikbaar is en aandacht heeft voor het wel en wee van de IJsselmondenaren.

Maatschappelijke problemen
Zo heeft hij zich eerder ingezet om meer aandacht te vragen voor maatschappelijke problemen die in IJsselmonde spelen. Denk hier aan melding van Woonoverlast, Buurtpreventie, aandacht voor de breedtesport en de verenigingen in IJsselmonde.

Verder het Keurmerk Veilig ondernemen, dierenwelzijn én zeker heel belangrijk ‘Senioren en Veiligheid’; voorlichting aan de ouderen van IJsselmonde, samen met de politie, over veiligheid en preventie.

Norbert staat erom bekend dat hij een luisterend oor heeft voor iedereen en u als bewoner op zijn fiets in uw buurt of straat opzoekt in plaats van op kantoor blijven zitten achter de computer.

Laagdrempelig en een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit zal hij zeker ook in de gemeenteraad gaan toepassen.

Wilt u als IJsselmondenaar vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad op de Coolsingel door iemand uit onze wijk IJsselmonde, stem dan op woensdag 21 maart op Norbert Swaneveld. PVV (Lijst 13) nummer 5.

Chat openen