Kunstroute IJsselmonde en ‘over de dijken’

Dit jaar wordt voor de vierde maal de Kunstroute IJsselmonde georganiseerd.

Op zaterdag 29 en zondag 30 september stellen kunstenaars van 11.00 -17.00 uur hun atelier open voor wijkbewoners en andere belangstellenden. Een groot aantal bedrijven heeft ruimte beschikbaar gesteld zodat kunstenaars, zonder eigen atelierruimte, hun werk kunnen exposeren. Wijkbewoners en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen en kennis te maken met het kunstwerk en de maker achter het werk. De professionele kunstenaar en de creatieve amateur staan zij aan zij om vol trots te laten zien wat er in IJsselmonde te beleven valt op het gebied van kunst en cultuur. Iedereen is van harte uitgenodigd om kennis te maken met het kunstwerk en de maker achter het werk.

Programma en locaties
Het programma en de locaties vindt u op www.kunstrouteijsselmonde.nl. Niet elke locatie is twee dagen open. Op genoemde website staat per locatie of deze één of twee dagen geopend is. U herkent de locaties aan de hardroze vlaggen en de locatieborden voor de deur.

Over de dijken
Tegelijkertijd met de Kunstroute kunt u ook deelnemen aan de bijzondere fietsvoorstelling ‘Over de Dijken’, een avontuurlijke fietsroute vol verhalen en een film over het IJsselmondse Dijkenlint. De voorstellingen zijn op zaterdag 29 september om 16.00 en om 19.00 uur en op zondag 30 september om 14.00 en om 16.00 uur. Geef u nu op via islemunda@gmail.com of telefoon 010-479 82 59 (Cultuurscout IJsselmonde). Meld daarbij a.u.b. naar welke voorstelling uw voorkeur uitgaat en met hoeveel personen u wilt komen. Per voorstelling zijn er maximaal 30 plaatsen. De toegang is gratis voor IJsselmondenaren vanaf 12 jaar. Startpunt: Wester Hordijk 352.


Chat openen