Koks van Eneco koken voor Isaak en de Schittering

Koks van Eneco koken voor Isaak en de Schittering
De sinds half maart werkloze koks van Eneco staan in de keuken om 200 maaltijden per dag te koken voor Stichting Isaak & de Schittering. Deze stichting, waaronder een vestiging op het Kreekplein 8 in IJsselmonde, zet zich in voor armoedebestrijding.

Iedere werkdag worden in de bedrijfskeuken van Eneco 200 gezonde maaltijden gekookt. De koks werken uitsluitend met verse ingrediënten en er is voor ieder wat wils, zo is de helft van de maaltijden vegetarisch.


Eneco doneert de maaltijden aan Stichting Isaak en de Schittering die ze in haar 3 winkels in Rotterdam voor 0,25 eurocent verkoopt aan mensen die niet zoveel te besteden hebben. De stichting spreekt nu al van een succes. ‘De maaltijden vliegen als warme broodjes over de toonbank.

We horen van klanten dat ze lekker zijn en makkelijk klaar te maken. Wij zijn erg blij met dit initiatief. Hiermee kunnen we veel mensen met een kleine beurs helpen aan een gezonde maaltijd.’ zegt Anneke Kromsigt, vrijwilliger bij Stichting Isaak en de Schittering.

Chat openen