Juni, de maand van het spannende boek

Activiteiten in bibliotheek IJsselmonde: Boekpresentatie door Esther Vermeulen

Op zaterdag 2 juni a.s. overhandigt Esther Vermeulen het eerste exemplaar van het derde boek van de Rotterdamse detectivereeks Bureau MaRiT aan Herman Vissia van Byelex, voormalig Rotterdams ondernemer bij wie zij parttime werkzaam is.

Deze presentatie vindt plaats in bibliotheek IJsselmonde, Herenwaard 15 om 14.00 uur. Esther zal voordragen uit haar boek, dat ter plekke aangeschaft en gesigneerd kan worden. Verder wordt er een korte film vertoond over haar bezoek aan het Noordereiland. U bent van harte welkom bij deze feestelijke gebeurtenis die de aftrap vormt van de maand van het spannende boek!

Workshop ‘Spannende verhalen schrijven’ in bibliotheek IJsselmonde
Op donderdagavond 14 juni geeft Elvin Post, thrillerschrijver en winnaar van de Gouden Strop een workshop ‘Spannende verhalen schrijven’ in het kader van de maand van het spannende boek.

De workshop begint om 19.30 uur en vindt plaats in bibliotheek IJsselmonde aan de Herenwaard 15. De toegang bedraagt € 7,- of met bibliotheek- of Rotterdampas € 5,-.
Aanmelden: aan de balie van de bibliotheek, telefonisch: 010 – 482 94 94 of via e-mail: w.vanbeek@bibliotheek.rotterdam.nl

Chat openen