Inzamelingsactie voor dierenvoedselbank Lombardijen

Dierenvoedselbank Lombardijen
De Partij voor de Dieren in Rotterdam start een inzamelingsactie voor de dierenvoedselbank Lombardijen. In drie weken tijd willen wij daarmee zoveel mogelijk voedsel en speelgoed voor honden en katten inzamelen dat ten goede komt aan Rotterdamse dierenliefhebbers met een smalle beurs.

De dierenvoedselbank is sinds 2014 actief in Lombardijen en deelt eens in de twee weken voedsel en andere benodigdheden voor hoofdzakelijk honden en katten uit aan Rotterdammers die het niet breed hebben. Het aantal huishoudens dat een beroep doet op de dierenvoedselbank is in enkele jaren flink gestegen. Dit laat zien dat er Rotterdammers zijn die zonder de dierenvoedselbank niet goed in staat zijn om hun geliefde huisdier goed te kunnen onderhouden, hoe graag ze dat ook zouden willen. Tegelijkertijd is de dierenvoedselbank altijd op zoek naar donaties van particulieren en organisaties om de voorraad mee aan te vullen.


De Partij voor de Dieren sympathiseert met de dierenvoedselbank. Het is een hartverwarmend initiatief. Om die reden start de Partij voor de Dieren een inzamelingsactie om zo de dierenvoedselbank te ondersteunen. Rotterdammers kunnen op verschillende momenten en plekken in de stad voedsel en speelgoed ter beschikking stellen aan ons, om zo stadsgenoten te helpen. Het inzamelen wordt ruim van tevoren aangekondigd op Facebook, Twitter en de website van de Partij voor de Dieren in Rotterdam.

Chat openen