Ingeborg Verhagen (22) uit Rotterdam nog steeds vermist

De 22-jarige Ingeborg Verhagen uit Rotterdam is sinds dinsdag 21 augustus vermist. Ze vertrok die dinsdag rond 14.00 uur van huis en daarna is er niets meer vernomen van haar.

Onderzoek
De politie is een uitgebreide zoekactie gestart. Familie, kennissen en vriendenkring zijn benaderd, mogelijke verblijfplaatsen gecontroleerd en camerabeelden worden beekeken. Haar signalement is verspreid aan alle eenheden, maar ook aan taxichauffeurs en bestuurders van het openbaar vervoer.

Omgeving Amsterdam
Ook heeft de politie via Twitter een oproep gedaan om naar haar uit te kijken. Uit onderzoek blijkt dat zij rond 14.30 uur in de omgeving van Amsterdam was. Het is echter onzeker of zij daarna verder is gereisd.

Signalement van Ingeborg
Ingeborg is een blanke Nederlandse vrouw met een normaal postuur, tussen de 1.60 en 1.65 meter lang. Ze draagt een beige strakke broek met meerdere steekzakken en zwarte schoenen en daarbij een opvallend gekleurde groen/witte riem. Daar op draagt zij een zwart T-shirt met daarover heen een zwart hesje met een kraagje. Mogelijk draagt ze ook haar bril met metalen oranje/rood montuur

Heeft u meer info?
Heeft u Ingeborg gezien of informatie die mogelijk van belang kan zijn voor het onderzoek, dan vragen wij u contact op te nemen met de recherche van district Noord via 0900-8844.


Chat openen