Informatiemarkt voor mantelzorgers in Huize Dijkveld

Huize Dijkveld in IJsselmonde - Afb. Google Streetview

Op zaterdag 26 november organiseren Stichting IJsselwijs, Welzijnsorganisatie Perspect en zorgorganisatie Laurens een informatiemarkt voor mantelzorgers. Deze markt vindt plaats in het kader van de Dag van de mantelzorg.

Wat is er te doen?
Op de begane grond zijn er stands van Laurens, Perspect en VraagWijzer.
Er is informatie over veel belangrijke onderwerpen waarmee mantelzorgers en hun verwanten te maken krijgen. Een greep uit het aanbod: informatie – advies – lotgenotencontact – respijtmogelijkheden – ontspanningsmogelijkheden – belangrijke telefoonnummers en internetadressen. Er wordt een presentatie gegeven over het belang van mantelzorgondersteuning. In de workshop kaarten maken kunt u voor uzelf een mooie kaart maken met een goed mantelzorgvoornemen voor het komende jaar. Deze kaart gaan we u in december toesturen!

Verwennerij voor de mantelzorgers
Er worden tijdens de informatiemarkt verschillende behandelingen verloot, waaronder 2 kappersbehandelingen en 6 stoelmassages.

Waar is het?
Het adres van Dijkveld: Huniadijk 251 3079 EG Rotterdam (kaart). Voor elke bezoeker is er een kopje koffie, thee, en iets lekkers en voor elke mantelzorger een passende attentie (zolang de voorraad strekt). De markt begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer weten?
Voor meer informatie en het programma van de informatiemarkt kunt u bellen met:
Stienke Verschoor, tel. 06 – 83 40 51 98

Chat openen