Deze week verwacht Pathé De Kuip 15 miljoenste bezoeker

Het is inmiddels 11 jaar geleden dat in Rotterdam Zuid tegenover het Feyenoord Stadion door Ben Cramer een nieuwe bioscoop werd geopend.

Vanaf het begin, in 2002, werd deze bioscoop ontzettend goed bezocht. Zo goed zelfs dat in de loop van de jaren Pathé De Kuip, want daar hebben we het natuurlijk over, uitgroeide tot de drukst bezochte bioscoop van Nederland. Jaarlijks komen er inmiddels bijna 1,9 miljoen bezoekers naar deze Pathé en wanneer je al die jaren bij elkaar optelt dan blijkt dat er deze week een mijlpaal gevierd kan worden.

Het was al een tijdje geleden uitgerekend dat ergens in april de 15 miljoenste bezoeker van deze Pathé bioscoop een film gaat bekijken en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Als jij inderdaad de 15 miljoenste bezoeker bent dan word jij de VIP-gast. Niet voor één avond maar voor een heel jaar ! Je mag namelijk dan een jaar lang onbeperkt met 2 personen naar Pathé De Kuip komen en dat niet alleen, jij zorgt er ook voor dat alle andere bezoekers in de zaal waar jij de film zou gaan bekijken niet zonder lege handen naar huis zullen gaan.

Daarnaast zal er natuurlijk in de pers de nodige aandacht aan besteed worden dus kom je waarschijnlijk met bloemen en een stralende lach in de krant te staan!


Chat openen