Het Mooie Plan deelplan 2 in Lombardijen is gestart

Op vrijdag 10 februari was het zo ver: Havensteder en Dura Vermeer Bouw Rotterdam starten met de bouw van Het Mooie Plan deelplan 2. In Rotterdam Lombardijen verrijzen de komende maanden 85 unieke en ruim opgezette tuinwoningen voor gezinnen. Groen, rustig en kindvriendelijk wonen staat hierbij centraal.

De start van de bouw werd feestelijk ingeluid. Op 10 februari om 16.45 uur verrichtte Hamit Karakus, wethouder Wonen en Ruimtelijke Ordening, de officiële handeling. Hij geeft dan het startschot voor de bouw van het nieuwbouwproject. Ook krijgen de kopers op deze dag de kans hun toekomstige buren en de projectbetrokkenen te ontmoeten.

Groen wonen met de stad binnen handbereik
Het Mooie Plan bestaat uit twee deelplannen. Deelplan 1 werd in augustus 2010 succesvol afgerond. Nu 70 procent van de woningen van deelplan 2 is verkocht start de bouw van de woningen voor dit deelplan. Deelplan 2 bestaat uit twee fasen: fase één “Madelief” met 42 koopwoningen en fase twee “Jasmijn” met 43 koopwoningen. Woningen zijn er vanaf € 179.900,- v.o.n.

Het mooie van dit plan is het vele groen en de ruimte. De achtertuinen zijn groot. De moderne eengezinswoningen zijn ruim opgezet. En dat terwijl de stad binnen handbereik ligt!

Lees verder op www.havensteder.nl

Chat openen