Grote hoeveelheden cocaïne en geld gevonden in Rotterdam-Zuid

Grote hoeveelheden cocaïne en geld gevonden in Rotterdam-Zuid
Tijdens invallen in diverse panden in Rotterdam-Zuid zijn grote hoeveelheden cocaïne gevonden. Ook heeft de politie geld, versnijdingsmiddelen en een patroonhouder met munitie gevonden.

In panden aan de Brede Hilledijk, de Polderstraat en de Prinsendijk is in totaal 110.000 euro en enkele kilo’s cocaïne in beslag genomen. De panden werden al langere tijd in de gaten gehouden omdat daar vaak korte bezoekjes werden gebracht.


Aan de Brede Hilledijk werd op 14 september een 36-jarige opgepakt. De politie vond 1,5 kilo cocaïne in zijn broek. Toen de politie het pand controleerde, vonden ze zeven kilo versnijdingsmiddelen, een aantal gram cocaïne en versnijdingsmateriaal.

Op 15 september werd een auto aan de kant gezet na een kort bezoekje aan een pand aan de Polderstraat. In de auto is 20.000 euro aan contant geld aangetroffen. De 30 en 41-jarige inzittenden van de auto werden aangehouden.

Na onderzoek in het pand aan de Polderstraat, vond de politie nog meer contant geld. Tevens werd een patroonhouder met munitie voor een automatisch vuurwapen, een geldtelmachine en cocaïne in beslag genomen. In de woning werd een 25-jarige man opgepakt. Totaal is er 78.000 euro in beslag genomen.

Op 21 september werd een bewoonster van een verdacht pand aan de Prinsendijk opgepakt. Daar vond de politie twee kilo cocaïne en 32.000 euro aan contant geld in een verborgen ruimte in haar auto.

De aangehouden personen zijn allen afkomstig uit Albanië. Zij zitten voorlopig vast voor witwassen en drugshandel.

Chat openen