Giovanni (17) begint online radiozender speciaal voor eenzame mensen

Giovanni (17) begint online radiozender speciaal voor eenzame mensen
Giovanni Visser uit IJsselmonde is een online internetzender begonnen, speciaal voor eenzame mensen. Via www.tropicalwood.nl kunnen mensen muziek luisteren en met elkaar chatten. Binnenkort komt er ook een ‘eenzaamheidslijn’.

Op de eenzaamheidslijn kunt u mailen en dan brengen zij u met iemand in contact. Via de internetzender kunnen mensen muziek luisteren en met elkaar chatten. Je kunt ook een bericht sturen naar een dj, die daarna kort een praatje maakt en live jouw verzoekje draait.


Klasgenoot Dennis van Velzen (17) heeft een lichamelijke beperking en weet wat eenzaamheid is. Bij bepaalde dingen heeft hij hulp nodig waardoor het vaak onmogelijk is om zelf erop uit te gaan. Dat greep Giovanni aan, want ook hij heeft vroeger ook geen grote vriendenkring gehad.

Giovanni verzamelde een groep enthousiaste vrijwilligers om zijn radiostation door te zetten. De opzet is om zoveel mogelijk eenzame mensen bij elkaar te brengen, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom.

Ze zoeken nog vrijwilligers voor de chat en telefoon. Iets voor jou? Stuur dan een berichtje naar g.visser@tropicalwood.nl.

Chat openen