Getuigenoproep: steekincident met boormachine

Getuigenoproep: steekincident met boormachine
Datum incident: 08-07-2011 Locatie: olympiaweg
Op dinsdagavond 5 juli vond een steekincident plaats op de Olympiaweg waarbij een vrachtwagenchauffeur lichtgewond raakte. De politie is op zoek naar getuigen.

Incident
De 54-jarige Russische vrachtwagenchauffeur zat dinsdagavond in zijn vrachtwagen op de Olympiaweg toen rond 23.00 uur hij een man met een boormachine uit de bosjes zag komen. De man begon direct te boren in het achterwiel van de vrachtwagen. De chauffeur stapte uit en liep naar de man. Vervolgens ontstond er een worsteling waarbij de vrachtwagenchauffeur in zijn bovenlichaam gestoken werd met de boormachine waarna de verdachte wegvluchtte in de richting van Klein Nieuwland.

Gealarmeerde agenten hebben de omgeving direct uitgekamd. Hierbij werd de dader niet aangetroffen. De boormachine is wel aangetroffen. Deze is in beslag genomen voor verder onderzoek. De chauffeur is niet in levensgevaar.

Informatie?
Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek, neemt u dan contact op met de recherche van district Feijenoord-Ridderster via 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Vermeld daarbij dat het gaat om het steekincident op de Olympiaweg.