Gemeente vervangt asfalt Adriaan Volkerlaan


In het weekend van 22 en 23 april 2017 vervangt de gemeente het asfalt van de Adriaan Volkerlaan tussen Klein Nieuwland en de Dwarsdijk.

De aanleiding om het asfalt hier te vervangen is dat de kwaliteit ervan op dit deel van de Adriaan Volkerlaan in beide richtingen zorgelijk is. Hierdoor is de gemeente genoodzaakt dit asfalt te vervangen. Na het verwijderen van het oude asfalt komt geluidsreducerend asfalt terug.

Gevolgen voor verkeer
Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is een algehele wegafsluiting nodig. Dat is alleen mogelijk in de periode tussen de marathon Rotterdam (8/9 april) en de
Maastunnelafsluiting (juli 2017). De kruising Dwarsdijk/Adriaan Volkerlaan/Groene Tuin blijft open. De fietspaden aan beide zijden van de Adriaan Volkerlaan zijn gewoon bereikbaar.

De ontsluiting van de Grienderwaard/Leyerwaard/Ravenswaard/Tiesselinswaard zal tijdens de werkzaamheden via de Groeninx van Zoelenlaan verlopen. Tijdens de werkzaamheden is de Adriaan Volkerlaan afgesloten voor verkeer, met borden zal worden aangegeven hoe u het best kan rijden.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar via Fer Versteeg, projectleider Asfalt en Belijning.
Tel. 010-489 86 00 of email f.versteeg@Rotterdam.nl

Chat openen