Filmpje van steekpartij Montessoriweg circuleert op internet


steekpartij Montessoriweg
Volgens de recherche van Rotterdam zou er op internet beelden circuleren van de steekpartij op de Montessoriweg. De recherche roept hen op deze beelden met de politie te delen. Bij de steekpartij raakte een veertienjarige scholier zwaargewond.


Leerlingen van het Zuiderpark College delen het filmpje onder elkaar, het slachtoffer zit daar op school. Op de beelden zou te zien zijn hoe de jongen wordt aangevallen en wordt gestoken. De dader zou het mes daarna in het lichaam hebben gedraaid.

Voor de steekpartij werden dezelfde dag nog twee scholieren opgepakt. Zij zijn inmiddels weer op vrije voeten, maar worden nog wel als verdachte gezien.

Twee dagen na de steekpartij aan de Montessoriweg gingen groepen jongeren uit Charlois en IJsselmonde met elkaar op de vuist in Rotterdam-Zuidwijk. Daarbij vielen nog twee slachtoffers.

De politie surveilleert en fouilleert gericht na de golf van geweld. Ook voert de politie, justitie en gemeente gesprekken met jongeren en ouders.

Er schijnen filmpjes in omloop te zijn van deze steekpartij. Of van vlak ervoor. Wij en Recherche Zuid willen deze filmpjes heel graag hebben. Mag via DM. Of laat ons weten waar die te vinden is..

Geplaatst door Politie Charlois op Zondag 20 oktober 2019